Wielerclub HSV de Kampioen: JRS ondersteunt een aantal goede doelen en clubs die nabij ons hart liggen. Zo ook HSV de Kampioen. Een club met passie en mensen die zich inzetten belangeloos inzetten om het clubleven rondom de wielersport te waarborgen. De toenemende aandacht die er is voor de wielersport zien wij ook terug bij onze relaties. In ons enthousiasme zijn er al ideën uitgewerkt voor een JRS wieler evenement. De samenwerking tussen HSV de Kampioen en JRS belooft een groot succes te worden!

Kon. HFC: ’s Lands oudste voetbalclub. Waar wij op zondag langs de lijn staan om de spelers aan te moedigen.

Stadsschouwburg/ Philharmonie: Gelukkig kent de stad Haarlem twee prachtige theaters waar wij graag zorg voor dragen. Zodat cultuurliefhebbers nog vele jaren kunnen genieten van al het moois dat de Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem te bieden hebben.

Kinheim Honkbal: Als Vriend van Kinheim dragen wij bij aan de ontwikkeling van het honkbal op topniveau in Haarlem.

Onze Gezellen: JRS sponsort deze bloeiende vereniging in Haarlem-Noord.

Serious Request 2014: Het Glazen Huis in Haarlem: het steunen van het Rode Kruis in de hulp van misbruikte vrouwen in conflictgebieden.

Swim to fight cancer 2018: Onze toppers Jan, Joey, Patrick en Joris doken op 16 september 2018 het Spaarne in om geld op te halen voor kanker.

Afspraak of contact

Nieuwsbrief