Na een juridische opleiding in combinatie met werken op een advocaten kantoor maakte Laura Höcker de overstap naar de commerciële binnendienst van het JRS kantoor in Heemstede. Wie het telefoonnummer 023-5292929 belt, krijgt Laura aan de telefoon.

“Toen ik zelf een huis zocht, deed ik dat via JRS makelaars. Ik bezocht onder andere het kantoor in Heemstede, kreeg te horen dat er een vacature openstond en heb direct gesolliciteerd. Ik had de baan eerder dan de woning. Dat ik solliciteerde, had alles te maken met de sfeer, doortastendheid en de persoonlijke aandacht die ik als potentiële koper kreeg. JRS makelaars besteedt aan die aspecten veel aandacht.

Ik ben het eerste aanspreekpunt, het visitekaartje van kantoor. Weten wat er speelt, kennis van het actuele aanbod en snel schakelen is absoluut belangrijk in de huidige markt. Een goed samenspel met de makelaars is daarbij essentieel. Ik ben opgegroeid in Heemstede en woon hier nog steeds. Ik weet als geen ander waarom klanten zo graag in deze omgeving willen wonen!”