“Het is een voorrecht om in het prachtige Kennemerland, waar ik ben opgegroeid en nog altijd woon, als makelaar te werken. Ik ken de omgeving als mijn broekzak en dat komt goed van pas bij de advisering van onze klanten.”

Kasper is na een eerdere carrière op de financiële markten bijna als vanzelf in het vastgoed gerold. “Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in vastgoed en heb onder andere in beheer, aan- verkoop en verhuur gewerkt. JRS makelaars is al sinds 1987 actief op de woningmarkt en is een organisatie waar veel kennis en ervaring aanwezig is. Ik ben blij dat ik nu onderdeel uitmaak van dit professionele team en definitief van mijn passie mijn werk heb kunnen maken.”

Voor de meeste mensen is de aan- of verkoop van vastgoed een belangrijk moment in hun leven. Dat realiseert Kasper zich maar al te goed. “Het is een dankbare taak om klanten hierbij te ondersteunen en te adviseren,” zegt hij. “Het is iedere keer opnieuw genieten als klanten tevreden zijn met hun nieuwe investering of de opbrengst van hun huis. Vooral als ze gelukkig zijn met hun nieuwe woning, een nieuwe start. Het gaat om het bereiken van de perfecte match”