Debora Janki deed haar eerste werkervaringen met de makelaardij op als office manager bij een Amsterdams makelaarskantoor. Ze volgde er diverse opleidingen waaronder die van assistent makelaar. Sinds enige tijd werkt ze bij de commerciële binnendienst van het JRS kantoor Haarlem. Ze zit er perfect op haar plek zegt ze zelf. “Ik kreeg de tip van een studiegenootje. Ik vertelde haar dat ik graag in Haarlem aan de slag wilde.

Ze informeerde mij over JRS. Ik solliciteerde en een week later was ik aangenomen. Ik vind de variatie in het werk op de binnendienst heerlijk evenals het assisteren en ontzorgen van de makelaars. In Haarlem komen alle aspecten voorbij, bestaande bouw, nieuwbouw en BOG. Bovendien is het belangrijk dat klanten die ons kantoor bellen weten dat ze correct en goed te woord worden gestaan. Een tevreden eerste indruk resulteert in negen van de tien gevallen in een vervolg afspraak.

Wat ik zelf opvallend aan de sfeer bij JRS vind, is dat iedereen hier voor een ander klaar staat. De onderlinge verstandhouding is uitstekend, JRS makelaars ondersteunen elkaar en daarmee tevens de klant.”