Prachtig gelegen tussen de bomen in het bos van Park Brederode in Bloemendaal wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe Villa Duinstaete. De villa telt 24 riante huurappartementen voor permanente bewoning en twee appartementen voor een tijdelijk verblijf, een zorghotelfunctie dus. Begin maart opent de villa haar deuren en nemen de eerste bewoners er hun intrek. De appartementen zijn bedoeld voor bewoners met een zorgbehoefte. Er zijn diverse faciliteiten, zo is er een eigen keuken, een eigen wasserij en staat gediplomeerd en ervaren verpleegkundig personeel dag en nacht voor de bewoners klaar.

Locatiemanager Flora Palimetakis verzorgt elke eerste zaterdag van de maand tussen 11.00 en 13.00 uur rondleidingen voor belangstellenden. “We staan te popelen om te starten. In maart verwelkomen we de eerste bewoners om vervolgens eind 2018 alle 24 appartementen verhuurd te hebben. Voor de Zorggroep De Laren is dit de zevende villa waar dit woonconcept met zorg wordt uitgevoerd. Nagenoeg iedere bewoner die komt, blijft bij ons, omdat we in staat zijn zorg in diverse variaties van zwaarte te verlenen.”

Villa Duinstaete wordt niet alleen door de ruime appartementen geroemd maar ook door haar fraaie ligging. Flora Palimetakis: “Bij de verhuur werken we nauw samen met JRS Makelaars. JRS heeft een grote kennis van zaken als het om deze regio gaat. De medewerkers kennen als geen ander de markt bijvoorbeeld als het gaat om adviezen met betrekking tot de verkoop van de huidige woning. De afgelopen maanden hebben wij JRS leren kennen als een betrouwbare netwerkpartner.”

Bent een geïnteresseerd in een rondleiding? Dan horen we graag van u. JRS makelaars Bloemendaal, 023 5259091