Binnenkort in de verkoop: Schoterkwartier, Haarlem

Vrijdag 8 november is AM met de gemeente Haarlem tot de langverwachte overeenstemming gekomen als het gaat om de ontwikkeling en realisatie van het nieuwbouwplan Schoterkwartier in Haarlem. Dat is goed nieuws! Dit betekent dat volgende week vrijdag 15 november nader geïnformeerd kan worden over de start van de verkoop van de eerste 34 woningen aan de Delistraat en de Arubastraat en zal de website www.schoterkwartier.nl geactualiseerd zijn.

De gasloze woningen variëren in grootte van 116 tot 119 m² en worden aangeboden vanaf € 505.000,– v.o.n. (inclusief parkeerplaats).

Schrijf uzelf in als belangstellende op de website en wees als eerste op de hoogte van de laatste updates!


Landgoed Wickevoort: Sluiting inschrijving woonveld Hagen nadert! Presale Orangerie is gestart.

 

Wil je kans maken op een woning in Hagen, dan is het van belang dat je je inschrijft voor donderdag 12 september 2019 om 12:00 uur voor één of meer bouwnummers van de woningtype(s) van je voorkeur. Voor de toewijzing van de woningen kijken we niet naar wie zich als eerste heeft ingeschreven. Neem dus gerust de tijd om alle informatie te bekijken, voordat je een keuze voor een of meerdere woningen maakt.

Heb je je gekozen bouwnummers bevestigd en verzonden, dan ontvang je hiervan een bevestigingsmail. Je bent dan nog niet helemaal klaar. Je ontvangt namelijk nog een aparte mail met een link naar de Wickevoortse Betrokkenheidsenquête. Na het invullen en verzenden van deze enquête, ontvang je hiervan ook een bevestiging. Zodra je deze enquête bevestiging hebt ontvangen, is je inschrijving voltooid.

De inschrijftermijn eindigt donderdag 12 september 2019 om 12:00 uur. Hierna vindt de eerste toewijzing plaats op basis van de online inschrijvingen. Waar mogelijk wordt rekening gehouden met je eerste keuze. Bij de toewijzing wordt onder andere gekeken naar de financiële haalbaarheid en je relatie tot SEIN.

Je ontvangt uiterlijk woensdag 25 september 2019 bericht of er wel of niet een woning aan je is toegewezen. Is er een woning aan je toegewezen dan wordt je tevens uitgenodigd voor een verkoopgesprek.

Presale appartementen Orangerie gestart!

De online verkoop van Orangerie appartementen in Wickevoort gaat binnenkort van start. Voorafgaande aan elke start verkoop is er een online Presale. De Presale van de appartementen in de Orangerie is nú gestart.

Bij de Presale kan je aangeven dat je geïnteresseerd bent in de appartementen in de Orangerie en kan je aangeven voor welk woningtype je belangstelling hebt. Bij elk woningtype is er een beschrijving, zijn er woningplattegronden met maatvoering beschikbaar en is de prijsrange vermeld. Ook zijn er nieuwe impressies van hoe de appartementen eruit zien.

Wickevoort is een bijzonder landgoed. Hier woon je buitengewoon, natuurlijk en duurzaam. Dit betekent niet alleen heel groen, energie- en milieubewust, maar betekent ook het delen van voorzieningen en het delen en het samen beheren van het landgoed.

De appartementen in de Orangerie variëren van ca. 40 m² GBO voor een Studio tot ca. 190 m² GBO voor het Penthouse. De verkoop van de appartementen in de Orangerie start medio september 2019. Zodra de precieze datum bekend is, ontvang je een “SAVE THE DATE” nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief informeren wij je, onder andere, over de digitale woonveld brochure van de Orangerie, de prijslijst met de v.o.n. prijzen van alle bouwnummers, de inschrijfprocedure en het digitale inschrijfformulier.

Toewijzing vindt plaats middels toetsingscriteria. Het inschrijven bij de Presale, een financiële toets, het invullen van een vragenlijst over je betrokkenheid bij Wickevoort en/of SEIN, zijn onder andere toetsingscriteria. Tijdens de online verkoopperiode van de woonvelden is er een Meet & Greet waar alle bij Wickevoort betrokkenen (verkoopteam, SEIN, Hoeve Wickevoort) voor je klaar zal staan om al je vragen te beantwoorden.

Wickevoort Informatiecentrum

Elke woensdag van 13.00 uur tot 16.00 uur zijn wij in het informatiecentrum op Landgoed Wickevoort. Je kunt hier terecht voor al je vragen over Wickevoort. Daarnaast is het informatiecentrum het startpunt voor een mooie wandeling door jouw toekomstige woonomgeving. Langs deze wandelroute vind je informatieborden met uitleg over de diverse woonvelden en interessante historische feiten.

Het informatiecentrum is bereikbaar vanaf de Spieringweg (derde afslag naar links vanaf de provinciale weg). De ingang naar Wickevoort en het informatiecentrum is aangegeven met vlaggen en een infobord. We kijken ernaar uit je op het landgoed te verwelkomen!

Momenteel zijn wij gestart met voorbereidingswerkzaamheden voor het bouwrijp maken van een aantal woonvelden. Hiervoor is het ook noodzakelijk dat er een weg voor het bouwverkeer gerealiseerd wordt. Dit kan wat overlast geven ten aanzien van de bereikbaarheid van het infocentrum en de mogelijkheid tot parkeren. Volg daarom de aanwijzingen van de aanwezige verkeersregelaars.

Bevestig je interesse voor één of meerdere woningtypes en/of appartementen via deze link! Voor meer informatie kijk op de website van Landgoed Wickevoort of neem contact op voor meer informatie met JRS makelaars Haarlem via telefoonnummer 023-5319540 of mail naar haarlem@jrsmakelaars.nl.

 

 

 

 

 

 

 


Nu in de verkoop: Residence CHAPEAU!, Bloemendaal

Residence Chapeau!: wonen op een plek met allure.

Midden in het hart van Bloemendaal Dorp met schitterend uitzicht op de dorpsvijver worden 4 luxe appartementen gerealiseerd met zonnige buitenruimtes. De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 100m2-200m2. Uw auto parkeert u in de ondergrondse parking en een lift brengt u direct in uw woning.

Residence Chapeau is een uniek project op een plek met leuke restaurants aan uw voeten, winkelstraatje om de hoek en ideale OV verbinding op loopafstand. Even naar de stad? Door de nabijgelegen uitvalswegen bent u snel in de binnenstad van Haarlem en Amsterdam bereikt u binnen een half uur. Wonend in Bloemendaal betekent strand en duingebied vlakbij. In de directe omgeving bevindt zich een grote variatie van sportfaciliteiten zoals een aantal prachtige golfbanen, hockeyclubs, een cricketveld en tenniscomplex.

Kortom, wonen in Residence Chapeau! biedt het beste van twee werelden: een oase van rust voor de deur en het bruisende stadsleven binnen handbereik.

Prijzen
Prijs appartement 1 € 1.025.000
Prijs appartement 2 € 825.000
Prijs appartement 3 € 1.625.000 (reeds verkocht onder voorbehoud)
Prijs penthouse € 1.300.000

Alle appartementen worden gekenmerkt door een ruimtelijke uitstraling door de extra hoge plafonds. Verder is uw appartement in te vullen naar eigen wens*: van de plattegrond-indeling tot de inrichting en afwerking. Zo creëert u uw eigen thuis!
* bij bepaalde indelingen worden mogelijk meerkosten berekend.


Nu in verkoop: De Dageraad; 4 unieke villa appartementen in Bloemendaal

Royaal en luxe wonen op de kruising tussen Reuring en Rust.

Uw eigen royale en luxe appartement in de luwte van het centrum van Bloemendaal. Die droom kan nu werkelijkheid worden dankzij de ontwikkeling van De Dageraad.

Appartementen vanaf 147 m² GBO koopsom vanaf €1.150.000,- V.O.N

Makelaars: Marc Honnef en Hans Rutte

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met ons kantoor in Bloemendaal. Telefoonnummer 023-5259091, mail adres bloemendaal@jrsmakelaars.nl


Nog één herenpand beschikbaar, drie verkocht!

Hof van Vree : Een uniek nieuwbouwproject in het hart van Haarlem

4 statige en luxe herenpanden met een klassieke, statige uitstraling aan de Parklaan op loopafstand van het bruisende centrum van Haarlem. Modern comfort en historische grandeur; dit is comfortabel leven op een ideale locatie.

Je woont hier letterlijk in de tuin van het voormalig bisschoppelijk paleis. De eerste bisschop die hier in 1858 kwam wonen, was Bisschop F.J. Van Vree. Nu wordt het Hof van Vree een haven van rust en vree in een gebied met stedelijke allure. In het historische centrum van Haarlem kun je heerlijk shoppen, eten en borrelen. Op 20 minuten rijden vind je de duinen en je bent binnen no time in Amsterdam of op Schiphol. Relaxen, sporten en ontspannen kan vlakbij, in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, in de bossen en natuurlijk op het strand.

De verkoop van 4 royale herenpanden is in volle gang. Bekijk op de website per woning onder andere de woonoppervlaktes, impressies, plattegronden én de prijsranges.

Lijkt het jou wel wat om vorstelijk te wonen vlakbij het centrum van Haarlem? U treft alle informatie op de website Hof van Vree.nl of neemt u contact op voor meer informatie met JRS makelaars Haarlem via telefoonnummer 023-5319540 of mail naar haarlem@jrsmakelaars.nl.

 

 

Afspraak of contact

Nieuwsbrief

Neem contact op

Haarlem

T. 023 531 95 40
E. haarlem@jrsmakelaars.nl

Heemstede

T. 023 529 29 29
E. heemstede@jrsmakelaars.nl

Bloemendaal

T. 023 525 90 91
E. bloemendaal@jrsmakelaars.nl