Nu in de verkoop: Residence CHAPEAU!, Bloemendaal

Residence Chapeau!: wonen op een plek met allure.

Midden in het hart van Bloemendaal Dorp met schitterend uitzicht op de dorpsvijver worden 4 luxe appartementen gerealiseerd met zonnige buitenruimtes. De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 100 m²-200 m². Uw auto parkeert u in de ondergrondse parking en een lift brengt u direct in uw woning.

Residence Chapeau is een uniek project op een plek met leuke restaurants aan uw voeten, winkelstraatje om de hoek en ideale OV verbinding op loopafstand. Even naar de stad? Door de nabijgelegen uitvalswegen bent u snel in de binnenstad van Haarlem en Amsterdam bereikt u binnen een half uur. Wonend in Bloemendaal betekent strand en duingebied vlakbij. In de directe omgeving bevindt zich een grote variatie van sportfaciliteiten zoals een aantal prachtige golfbanen, hockeyclubs, een cricketveld en tenniscomplex.

Kortom, wonen in Residence Chapeau! biedt het beste van twee werelden: een oase van rust voor de deur en het bruisende stadsleven binnen handbereik.

Prijzen
Prijs appartement 1 € 1.025.000,–
Prijs appartement 2 € 825.000,–
Prijs appartement 3 € 1.625.000 ,– (reeds verkocht onder voorbehoud)
Prijs penthouse € 1.300.000,– (reeds verkocht onder voorbehoud)

Alle appartementen worden gekenmerkt door een ruimtelijke uitstraling door de extra hoge plafonds. Verder is uw appartement in te vullen naar eigen wens*: van de plattegrond-indeling tot de inrichting en afwerking. Zo creëert u uw eigen thuis!
* bij bepaalde indelingen worden mogelijk meerkosten berekend.


Fase 1 verkocht: Schoterkwartier, Haarlem

Alle genoemde opschortende voorwaarden zijn vervuld! Dit betekent dat de koop- en aannemingsovereenkomsten Fase 1 definitief zijn geworden en dat de bouw van de 34 woningen van start zal gaan. De bouwer, BAM Wonen, is voornemens in juni 2020 te starten met de bouw.

Het is altijd mogelijk om na in te schrijven of om je op te geven als belangstellende voor een volgende fase. Naar verwachting zal de start verkoop van ‘Fase 2’ eind 2020/begin 2021 zijn.

Zoekt u meer informatie over het project, kijk dan op de website www.schoterkwartier.nl.
Schrijf uzelf in als belangstellende op de website en wees als eerste op de hoogte van de laatste updates!

Voor meer informatie neem contact op met JRS makelaars Haarlem via telefoonnummer 023-5319540 of mail naar haarlem@jrsmakelaars.nl.


Landgoed Wickevoort: in verkoop woonveld Hagen! Presale Orangerie is gestart.

Hagen kent een speelse opzet. Met verspringingen en groene en onverwachte doorkijkjes. Er komen half vrijstaand landhuizen of herenhuizen in kleine rijen. Met uitzicht op een groene laan, de bosrand of de ringvaart. De woningen in Hagen zijn rondom voorzien van volwassen groen en hagen. Het landschap loopt door in de tuinen en parkeren kan uit het zicht in parkeerhofjes of op eigen erf, omzoomd met hagen. Zo behoudt Hagen een groene en natuurlijke uitstraling en kun je er heerlijk wonen.

De eerste woningen in woonveld Hagen zijn bijna allemaal verkocht! Het is altijd mogelijk om na in te schrijven of om je op te geven als belangstellende voor een volgende fase. Lees hier meer hoe het proces naar de start verkoop verloopt. Mocht je al wel zijn ingeschreven voor het project Wickevoort en heb je geen bericht ontvangen voor de start verkoop, schrijf je dan in voor het project Landgoed Wickevoort Fase 1 Hagen.

De woningen in Hagen worden uitgevoerd als een Nul op de meter (type B, C en D) of als een Energie neutrale (type A) woning. De zonnepanelen op het dak, de uitstekende isolatie met automatisch geregelde ventilatie, de vloerverwarming met warmtepomp die de ‘ouderwetse’ cv-ketel vervangt en je huis in de winter behaaglijk warm en in de zomer heerlijk koel houdt. Deze maatregelen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat, zijn goed voor het milieu en geven lage energielasten.

Jouw huis in Hagen heeft een hoog afwerkingsniveau waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van duurzame producten. Bovendien wordt jouw woning zeer compleet opgeleverd met vele extra’s.

  • 10 jaar Nul-op-de Meter garantie (van toepassing bij type B, C en D)
  • Isolatie met ventilatie
  • Vloerverwarming met koeling door gehele woning
  • Warmtepomp en boiler
  • Verdiepingshoge binnendeuren
  • Tot aan het plafond doorbetegelde badkamer
  • Tweede toilet op de eerste verdieping
  • Zeer royale stelpost voor de keuken

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om de woningen te vergroten door middel van een uitbouw of opbouw. Bij herenhuis type B heb je de mogelijkheid om de indeling aan te passen zodat je op de begane grond een heerlijke woonkeuken krijgt én op de 1e verdieping de woonkamer met een dakterras en een fantastisch uitzicht over de groene omgeving en de ringvaart. Klik hier voor de optionele plattegrond van type B.

Kijk in de online brochure voor meer informatie over de woningen, de mogelijkheden van MijnHomestudios voor het meerwerk of een virtuele tour van de buitenkant en binnenkant van de woning.

Presale appartementen Orangerie gestart!

De online verkoop van Orangerie appartementen in Wickevoort gaat binnenkort van start. Voorafgaande aan elke start verkoop is er een online Presale. De Presale van de appartementen in de Orangerie is nú gestart.

Bij de Presale kan je aangeven dat je geïnteresseerd bent in de appartementen in de Orangerie en kan je aangeven voor welk woningtype je belangstelling hebt. Bij elk woningtype is er een beschrijving, zijn er woningplattegronden met maatvoering beschikbaar en is de prijsrange vermeld. Ook zijn er nieuwe impressies van hoe de appartementen eruit zien.

Wickevoort is een bijzonder landgoed. Hier woon je buitengewoon, natuurlijk en duurzaam. Dit betekent niet alleen heel groen, energie- en milieubewust, maar betekent ook het delen van voorzieningen en het delen en het samen beheren van het landgoed.

De appartementen in de Orangerie variëren van ca. 40 m² GBO voor een Studio tot ca. 190 m² GBO voor het Penthouse. De verwachting is dat de online start verkoop van de appartementen in de Orangerie eind 1e kwartaal 2020 zal plaats vinden. Zodra de precieze datum bekend is, ontvang je een “SAVE THE DATE” nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief informeren wij je, onder andere, over de digitale woonveld brochure van de Orangerie, de prijslijst met de v.o.n. prijzen van alle bouwnummers, de inschrijfprocedure en het digitale inschrijfformulier.

Toewijzing vindt plaats middels toetsingscriteria. Het inschrijven bij de Presale, een financiële toets, het invullen van een vragenlijst over je betrokkenheid bij Wickevoort en/of SEIN, zijn onder andere toetsingscriteria. Tijdens de online verkoopperiode van de woonvelden is er een Meet & Greet waar alle bij Wickevoort betrokkenen (verkoopteam, SEIN, Hoeve Wickevoort) voor je klaar zal staan om al je vragen te beantwoorden.

De prognose voor de start verkoop van de appartementen in het Zuidelijk Poortgebouw is 2e kwartaal 2020. De woningen in woonveld Water en Boomgaard gaan naar verwachting het 3e kwartaal 2020 in verkoop.

Wickevoort Informatiecentrum

ATTENTIE: In verband met het Corona virus (Covid 19) zal het informatiecentrum tot nader order gesloten zijn tot en met 1 juni 2020. Voor informatie kun je telefonisch of per e-mail met JRS makelaars Haarlem contact opnemen.

Elke woensdag van 13.00 uur tot 16.00 uur zijn wij in het informatiecentrum op Landgoed Wickevoort. Je kunt hier terecht voor al je vragen over Wickevoort. Daarnaast is het informatiecentrum het startpunt voor een mooie wandeling door jouw toekomstige woonomgeving. Langs deze wandelroute vind je informatieborden met uitleg over de diverse woonvelden en interessante historische feiten.

Het informatiecentrum is bereikbaar vanaf de Spieringweg (derde afslag naar links vanaf de provinciale weg). De ingang naar Wickevoort en het informatiecentrum is aangegeven met vlaggen en een infobord. We kijken ernaar uit je op het landgoed te verwelkomen!

Momenteel zijn wij gestart met voorbereidingswerkzaamheden voor het bouwrijp maken van een aantal woonvelden. Hiervoor is het ook noodzakelijk dat er een weg voor het bouwverkeer gerealiseerd wordt. Dit kan wat overlast geven ten aanzien van de bereikbaarheid van het infocentrum en de mogelijkheid tot parkeren. Volg daarom de aanwijzingen van de aanwezige verkeersregelaars.

Bevestig je interesse voor één of meerdere woningtypes en/of appartementen via deze link! Voor meer informatie kijk op de website van Landgoed Wickevoort of neem contact op voor meer informatie met JRS makelaars Haarlem via telefoonnummer 023-5319540 of mail naar haarlem@jrsmakelaars.nl.


Alle 4 royale herenpanden project Hof van Vree verkocht!

 

Hof van Vree : Een uniek nieuwbouwproject in het hart van Haarlem

4 statige en luxe herenpanden met een klassieke, statige uitstraling aan de Parklaan op loopafstand van het bruisende centrum van Haarlem. Modern comfort en historische grandeur; dit is comfortabel leven op een ideale locatie.

Je woont hier letterlijk in de tuin van het voormalig bisschoppelijk paleis. De eerste bisschop die hier in 1858 kwam wonen, was Bisschop F.J. Van Vree. Nu wordt het Hof van Vree een haven van rust en vree in een gebied met stedelijke allure. In het historische centrum van Haarlem kun je heerlijk shoppen, eten en borrelen. Op 20 minuten rijden vind je de duinen en je bent binnen no time in Amsterdam of op Schiphol. Relaxen, sporten en ontspannen kan vlakbij, in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, in de bossen en natuurlijk op het strand. Alle informatie treft u op de website Hof van Vree.nl

De verkoop van de 4 royale herenpanden is succesvol, alle prachtige herenpanden zijn inmiddels verkocht en de voorbereidingen voor de bouw zijn in volle gang.

 

Afspraak of contact

Nieuwsbrief

Neem contact op

Haarlem

T. 023 531 95 40
E. haarlem@jrsmakelaars.nl

Heemstede

T. 023 529 29 29
E. heemstede@jrsmakelaars.nl

Bloemendaal

T. 023 525 90 91
E. bloemendaal@jrsmakelaars.nl