Brinck Haarlem. Start verkoop najaar 2020!

23 unieke stadsappartementen en herenhuizen

Op een unieke plek wordt weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de toch al rijke geschiedenis van hartje Haarlem.
Achter de prachtige en gevarieerde gevels van de Grote Markt gaat een ware metamorfose plaatsvinden.
Ludwig Vastgoed ontwikkelt daar 23 luxe koopappartementen en -herenhuizen.
Allemaal met hun eigen karakter en bijzondere eigenschappen.

Meer weten? Bekijk de website Brinck Haarlem en laat je interesse weten of bel ons kantoor 023-531 9540.

 


Nu in de verkoop: Residence CHAPEAU!, Bloemendaal

Residence Chapeau!: wonen op een plek met allure.

Midden in het hart van Bloemendaal Dorp met schitterend uitzicht op de dorpsvijver worden 4 luxe appartementen gerealiseerd met zonnige buitenruimtes. De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 100 m²-200 m². Uw auto parkeert u in de ondergrondse parking en een lift brengt u direct in uw woning.

Residence Chapeau is een uniek project op een plek met leuke restaurants aan uw voeten, winkelstraatje om de hoek en ideale OV verbinding op loopafstand. Even naar de stad? Door de nabijgelegen uitvalswegen bent u snel in de binnenstad van Haarlem en Amsterdam bereikt u binnen een half uur. Wonend in Bloemendaal betekent strand en duingebied vlakbij. In de directe omgeving bevindt zich een grote variatie van sportfaciliteiten zoals een aantal prachtige golfbanen, hockeyclubs, een cricketveld en tenniscomplex.

Kortom, wonen in Residence Chapeau! biedt het beste van twee werelden: een oase van rust voor de deur en het bruisende stadsleven binnen handbereik.

Prijzen
Prijs appartement 1 € 1.025.000,–
Prijs appartement 2 € 825.000,– (reeds verkocht onder voorbehoud)
Prijs appartement 3 € 1.625.000 ,– (reeds verkocht onder voorbehoud)
Prijs penthouse € 1.300.000,– (reeds verkocht onder voorbehoud)

Alle appartementen worden gekenmerkt door een ruimtelijke uitstraling door de extra hoge plafonds. Verder is uw appartement in te vullen naar eigen wens*: van de plattegrond-indeling tot de inrichting en afwerking. Zo creëert u uw eigen thuis!
* bij bepaalde indelingen worden mogelijk meerkosten berekend.


Landgoed Wickevoort

Hagen
Recent is de hoerabrief aan alle kopers van de woningen in woonveld Hagen, fase 1, verstuurd en kunnen AM en BAM Wonen gaan starten met de realisatie van de 36 woningen in dit woonveld op Landgoed Wickevoort. Het terrein is bouwrijp gemaakt en BAM Wonen is nu druk bezig met de voorbereiding tot de start van de bouw. De planning is dat deze maand (juli 2020) met de boringen van de bodemlussen voor de warmtepompen wordt begonnen en eind augustus gestart zal worden met het heiwerk. De verwachting is dat de woningen in het 3e kwartaal van 2021 worden opgeleverd.

 

 

 

 

 

 

Orangerie
De online verkoop van Orangerie appartementen in Wickevoort gaat binnenkort van start. De huidige verwachting is dat de verkoop van de Orangerie appartementen in het vierde kwartaal (herfst) van 2020 zal starten. Voorafgaande aan elke start verkoop is er een online Presale. De Presale van de appartementen in de Orangerie is reeds gestart!

Bij de Presale kan je aangeven dat je geïnteresseerd bent in de appartementen in de Orangerie en kan je aangeven voor welk woningtype je belangstelling hebt. Bij elk woningtype is er een beschrijving, zijn er woningplattegronden met maatvoering beschikbaar en is de prijsrange vermeld. Ook zijn er nieuwe impressies van hoe de appartementen eruit zien.

Wickevoort is een bijzonder landgoed. Hier woon je buitengewoon, natuurlijk en duurzaam. Dit betekent niet alleen heel groen, energie- en milieubewust, maar betekent ook het delen van voorzieningen en het delen en het samen beheren van het landgoed.

De appartementen in de Orangerie variëren van ca. 40 m² GBO voor een Studio tot ca. 190 m² GBO voor het Penthouse. De verwachting is dat de online start verkoop van de appartementen in de Orangerie 4e kwartaal 2020 zal plaats vinden. Zodra de precieze datum bekend is, ontvang je een “SAVE THE DATE” nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief informeren wij je, onder andere, over de digitale woonveld brochure van de Orangerie, de prijslijst met de v.o.n. prijzen van alle bouwnummers, de inschrijfprocedure en het digitale inschrijfformulier.

Toewijzing vindt plaats middels toetsingscriteria. Het inschrijven bij de Presale, een financiële toets, het invullen van een vragenlijst over je betrokkenheid bij Wickevoort en/of SEIN, zijn onder andere toetsingscriteria. Tijdens de online verkoopperiode van de woonvelden is er een Meet & Greet waar alle bij Wickevoort betrokkenen (verkoopteam, SEIN, Hoeve Wickevoort) voor je klaar zal staan om al je vragen te beantwoorden.

 

 

 

 

 


Water, Boomgaard, Zuidelijk Poortgebouw en vrije kavels, fase 1

De voorbereiding en de verdere uitwerking van de bungalows in Boomgaard en de watervilla’s in Water verloopt voorspoedig. De presale van Boomgaard en Water zijn is in voorbereiding. In deze woonvelden komen rijwoningen, half vrijstaande woningen, vrijstaande woningen en een duurzaam klein complex met acht appartementen van ca. 42 m². De prognose voor de start verkoop van de eerste woningen in deze woonvelden is; vierde kwartaal 2020/eerste kwartaal 2021.

Het Zuidelijk Poortgebouw is gelegen aan de oostelijke zijde van Landgoed Wickevoort, tegenover natuurgebied De groene Weelde. De grote gezamenlijke binnentuin van dit complex ligt aan de Wickevoortse waterplas. Er komen 32 appartementen van ca. 70 tot ca. 102 m² en 2 penthouses van ca. 165 en ca. 170 m². Alle appartementen hebben ook een mooie privé buitenruimte. De huidige prognose verkoop van deze appartementen is winter 2020/2021

In fase 1 worden ook vier vrije kavels gerealiseerd. De huidige verwachting is dat de verkoop van deze kavels in eind 2020 plaats zal vinden. De kavels zijn ca. 450 m² groot en liggen aan de rand van de Wickevoortse bosgordel. Het bijzondere van deze kavels is dat je zelf ontworpen woning straks tussen de volgroeide bomen van de bosgordel staat. Het ultieme Wickevoort gevoel! Samen met de architect heb je de mogelijkheid om je eigen unieke vrijstaande woning te ontwerpen.

Woningen fase 2 Landgoed Wickevoort
Niet alleen wordt er binnenkort gestart met de bouw van de eerste woningen van fase 1 en is de voorbereiding tot de start van de verkoop van de overige koopwoningen van fase 1 in volle gang, er wordt ook druk gewerkt om met de voorbereidingen van de woningen in de volgende fase te kunnen starten. Ook in deze fase komen weer zeer duurzame en op de omliggende, natuurlijke en reeds bestaande groene, omgeving afgestemde woningen. Uiteraard houden wij jou graag op de hoogte over de ontwikkeling van de woningen in deze fase.

Wickevoort Informatiecentrum

Het infocentrum Wickevoort op de locatie is tijdelijk gesloten. We voelen ons verantwoordelijk voor jullie gezondheid en als de overheid zo duidelijk oproept sociale contacten te beperken en zoveel mogelijk thuis te werken, dient het infocentrum geen plek te zijn waar mensen juist samen komen.

In de tussentijd kun je voor meer informatie over de ontwikkelingen op het landgoed, op afspraak, terecht bij ons makelaarsteam:

JRS makelaars
Kruisweg 70
2011 LG Haarlem
telefoon : 023-531 9540
info@jrsmakelaars.nl

of

Mooijekind Vleut makelaars
Raadhuisplein 306a
2132 TZ Hoofddorp
nieuwbouw@mooijekindvleut.nl

De voorbereidingen voor de verkoop van de appartementen en de woningen op Wickevoort gaan ondertussen gewoon door. De huidige verwachting is dat de verkoop van de appartementen in Orangerie in de herfst van dit jaar start en de verkoop van de woningen in Water en Boomgaard, alsmede de appartementen in het Zuidelijk Poortgebouw in de winter van 2020/2021. De vrije kavels in de bosgordel gaan mogelijk ook eind van het jaar in verkoop.

Bevestig je interesse voor één of meerdere woningtypes en/of appartementen via deze link! Voor meer informatie kijk op de website van Landgoed Wickevoort of neem contact op voor meer informatie met JRS makelaars Haarlem via telefoonnummer 023-5319540 of mail naar haarlem@jrsmakelaars.nl.


Fase 1 verkocht: Schoterkwartier, Haarlem

Alle genoemde opschortende voorwaarden zijn vervuld! Dit betekent dat de koop- en aannemingsovereenkomsten Fase 1 definitief zijn geworden en dat de bouw van de 34 woningen van start zal gaan. De bouwer, BAM Wonen, is voornemens in juni 2020 te starten met de bouw.

Het is altijd mogelijk om na in te schrijven of om je op te geven als belangstellende voor een volgende fase. Naar verwachting zal de start verkoop van ‘Fase 2’ eind 2020/begin 2021 zijn.

Zoekt u meer informatie over het project, kijk dan op de website www.schoterkwartier.nl.
Schrijf uzelf in als belangstellende op de website en wees als eerste op de hoogte van de laatste updates!

Voor meer informatie neem contact op met JRS makelaars Haarlem via telefoonnummer 023-5319540 of mail naar haarlem@jrsmakelaars.nl.


Alle 4 royale herenpanden project Hof van Vree verkocht!

 

Hof van Vree : Een uniek nieuwbouwproject in het hart van Haarlem

4 statige en luxe herenpanden met een klassieke, statige uitstraling aan de Parklaan op loopafstand van het bruisende centrum van Haarlem. Modern comfort en historische grandeur; dit is comfortabel leven op een ideale locatie.

Je woont hier letterlijk in de tuin van het voormalig bisschoppelijk paleis. De eerste bisschop die hier in 1858 kwam wonen, was Bisschop F.J. Van Vree. Nu wordt het Hof van Vree een haven van rust en vree in een gebied met stedelijke allure. In het historische centrum van Haarlem kun je heerlijk shoppen, eten en borrelen. Op 20 minuten rijden vind je de duinen en je bent binnen no time in Amsterdam of op Schiphol. Relaxen, sporten en ontspannen kan vlakbij, in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, in de bossen en natuurlijk op het strand. Alle informatie treft u op de website Hof van Vree.nl

De verkoop van de 4 royale herenpanden is succesvol, alle prachtige herenpanden zijn inmiddels verkocht en de voorbereidingen voor de bouw zijn in volle gang.

 

Afspraak of contact

Nieuwsbrief

Neem contact op

Haarlem

T. 023 531 95 40
E. haarlem@jrsmakelaars.nl

Heemstede

T. 023 529 29 29
E. heemstede@jrsmakelaars.nl

Bloemendaal

T. 023 525 90 91
E. bloemendaal@jrsmakelaars.nl