Nu in verkoop: De Dageraad; 4 unieke villa appartementen in Bloemendaal

 

Royaal en luxe wonen op de kruising tussen Reuring en Rust.

Uw eigen royale en luxe appartement in de luwte van het centrum van Bloemendaal. Die droom kan nu werkelijkheid worden dankzij de ontwikkeling van De Dageraad.

Appartementen vanaf 147 m² GBO koopsom vanaf €1.150.000,- V.O.N

Makelaars: Marc Honnef en Hans Rutte

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met ons kantoor in Bloemendaal. Telefoonnummer 023-5259091, mail adres bloemendaal@jrsmakelaars.nl


Binnenkort in verkoop: Residence CHAPEAU!, Bloemendaal

Residence Chapeau! staat voor vier luxueuze appartementen met stijl en comfort.

Binnenkort te vinden in het hart van Bloemendaal Dorp met schitterend uitzicht op de dorpsvijver. Ieder appartement beschikt over een unieke indeling en zonnige buitenruimtes.

De appartementen variëren in oppervlakte van circa 107 m² tot 203 m² (GBO). Daarbij hebben de appartementen een uitzonderlijk hoog opleveringsniveau met onder andere een ondergrondse parking en een lift die direct in de woning uitkomt.

Op dit moment is Residence Chapeau! in voorbereiding naar de start verkoop medio juni 2019. Met grote regelmaat sturen wij u een nieuwsbericht met de laatste stand van zaken. Staat u al ingeschreven? Zo niet, meldt u zich dan aan om altijd als eerste op de hoogte gehouden te worden! Dit kan op Residence Chapeau.nl of bel met JRS makelaars kantoor Bloemendaal:

023- 525 90 91.


Binnenkort in verkoop:

Hof van Vree : Een uniek nieuwbouwproject in het hart van Haarlem

4 statige en luxe herenpanden aan de Parklaan

De voorbereiding voor de verkoop van 4 royale herenpanden is in volle gang. Aan de Parklaan, op loopafstand van het bruisende centrum van Haarlem, komen deze herenpanden met een klassieke, statige uitstraling. Modern comfort en historische grandeur; dit is comfortabel leven op een ideale locatie.

Je woont hier letterlijk in de tuin van het voormalig bisschoppelijk paleis. De eerste bisschop die hier in 1858 kwam wonen, was Bisschop F.J. Van Vree. Nu wordt het Hof van Vree een haven van rust en vree in een gebied met stedelijke allure. In het historische centrum van Haarlem kun je heerlijk shoppen, eten en borrelen. Op 20 minuten rijden vind je de duinen en je bent binnen no time in Amsterdam of op Schiphol. Relaxen, sporten en ontspannen kan vlakbij, in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, in de bossen en natuurlijk op het strand.

Lijkt het jou wel wat om vorstelijk te wonen vlakbij het centrum van Haarlem? Je kunt je nu alvast aanmelden als geïnteresseerde op Hof van Vree.nl . Wij houden je dan op de hoogte over de verkoop. Bel JRS Haarlem via telefoonnummer 023-5319540 of mail naar haarlem@jrsmakelaars.nl.


Residence Vijverpark, Overveen. Alle appartementen verkocht!

In een prachtig gebied te Overveen, tussen de bossen en zandduinen, vindt u binnenkort Résidence Vijverpark. Het gebouw met luxueuze nieuwbouw appartementen is omsloten door een park waar ooit het Marinehospitaal stond.

Résidence Vijverpark bestaat uit 24 appartementen en twee penthouses. Alle appartementen zijn luxueus en hoogwaardig afgewerkt. Alle balkons, buitenruimtes en tuinen zijn gericht op het groen van het Vijverpark.

De privégarage onder het gebouw is alleen toegankelijk voor bewoners, net als de moderne entree en de liften. De appartementen zijn vrij om zelf in te delen: van keuken tot badkamer(s); de binnenhuisarchitecten staan tot uw beschikking.

Doordat het gebouw uit vijf uiteenlopende architectuurstijlen bestaat, is er altijd een appartement dat bij u in de smaak valt. In het voorjaar van 2019 worden alle appartementen en penthouses opgeleverd aan de kopers.


Havendreef, Heemstede

Inmiddels zijn de woningen en appartementen uit de 1e en 2e fase allemaal verkocht.

Volg het bouwproces dan op de Facebookpagina van HHB-groep.

Heemstede is een van de meest geliefde woonplaatsen in Nederland. Prachtige lanen, herkenbare jaren ‘20 en ‘30 architectuur, veel groen, rust en ruimte. Het is niet alleen een heel sfeervolle plaats, het is ook een centrale plek om te wonen. Je zit zo in de stad Haarlem. Je kan vanuit Heemstede op de fiets naar het strand en in 15 minuten fietsen bent u in Haarlem. En Amsterdam en Schiphol zijn makkelijk bereikbaar met de auto of de trein. Havendreef ligt midden in het dorp en is gelegen tussen de Havenstraat, het Heemsteeds Kanaal en de Zandvaart. Hier woon je op loopafstand van de winkelstraat de Binnenweg of pak vanaf hier de fiets naar de winkelstraat Jan van Goyenstraat. Het centrum van Haarlem is overigens ook maar een kwartiertje fietsen.

Lekker de ruimte, midden in Heemstede. De achterdeur uit, de tuin door, komt daar jouw boot te liggen? En dan heerlijk het water op, met de wind door de haren. Een unieke kans op een unieke plek. Met herkenbare bouwstijl naar moderne maatstaven. Lopend naar het centrum en toch ook makkelijk bereikbaar met de auto.

Het project bestaat uit 76 diverse nieuwbouw woningen:

  • 47 grondgebonden traditionele woningen
  • 14 terraswoningen aan het Heemsteedse kanaal
  • 15 appartementen aan de haven

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via Havendreef Heemstede.nl  of neem contact op met JRS makelaars kantoor Heemstede 023 – 529 29 29.

Afspraak of contact

Nieuwsbrief

Neem contact op

Haarlem

T. 023 531 95 40
E. haarlem@jrsmakelaars.nl

Heemstede

T. 023 529 29 29
E. heemstede@jrsmakelaars.nl

Bloemendaal

T. 023 525 90 91
E. bloemendaal@jrsmakelaars.nl