Nu in verkoop: De Dageraad; 4 unieke villa appartementen in Bloemendaal

 

Royaal en luxe wonen op de kruising tussen Reuring en Rust.

Uw eigen royale en luxe appartement in de luwte van het centrum van Bloemendaal. Die droom kan nu werkelijkheid worden dankzij de ontwikkeling van De Dageraad.

Appartementen vanaf 147 m² GBO koopsom vanaf €1.150.000,- V.O.N

Makelaars: Marc Honnef en Hans Rutte

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met ons kantoor in Bloemendaal. Telefoonnummer 023-5259091, mail adres bloemendaal@jrsmakelaars.nl


Nu in de verkoop: Residence CHAPEAU!, Bloemendaal

Residence Chapeau!: wonen op een plek met allure.

Midden in het hart van Bloemendaal Dorp met schitterend uitzicht op de dorpsvijver worden 4 luxe appartementen gerealiseerd met zonnige buitenruimtes. De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 100m2-200m2. Uw auto parkeert u in de ondergrondse parking en een lift brengt u direct in uw woning.

Residence Chapeau is een uniek project op een plek met leuke restaurants aan uw voeten, winkelstraatje om de hoek en ideale OV verbinding op loopafstand. Even naar de stad? Door de nabijgelegen uitvalswegen bent u snel in de binnenstad van Haarlem en Amsterdam bereikt u binnen een half uur. Wonend in Bloemendaal betekent strand en duingebied vlakbij. In de directe omgeving bevindt zich een grote variatie van sportfaciliteiten zoals een aantal prachtige golfbanen, hockeyclubs, een cricketveld en tenniscomplex.

Kortom, wonen in Residence Chapeau! biedt het beste van twee werelden: een oase van rust voor de deur en het bruisende stadsleven binnen handbereik.

Prijzen
Prijs appartement 1 € 1.025.000
Prijs appartement 2 € 825.000
Prijs appartement 3 € 1.625.000 (reeds verkocht onder voorbehoud)
Prijs penthouse € 1.300.000

Alle appartementen worden gekenmerkt door een ruimtelijke uitstraling door de extra hoge plafonds. Verder is uw appartement in te vullen naar eigen wens*: van de plattegrond-indeling tot de inrichting en afwerking. Zo creëert u uw eigen thuis!
* bij bepaalde indelingen worden mogelijk meerkosten berekend.


Momenteel in de verkoop:

Hof van Vree : Een uniek nieuwbouwproject in het hart van Haarlem

4 statige en luxe herenpanden met een klassieke, statige uitstraling aan de Parklaan op loopafstand van het bruisende centrum van Haarlem. Modern comfort en historische grandeur; dit is comfortabel leven op een ideale locatie.

Je woont hier letterlijk in de tuin van het voormalig bisschoppelijk paleis. De eerste bisschop die hier in 1858 kwam wonen, was Bisschop F.J. Van Vree. Nu wordt het Hof van Vree een haven van rust en vree in een gebied met stedelijke allure. In het historische centrum van Haarlem kun je heerlijk shoppen, eten en borrelen. Op 20 minuten rijden vind je de duinen en je bent binnen no time in Amsterdam of op Schiphol. Relaxen, sporten en ontspannen kan vlakbij, in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, in de bossen en natuurlijk op het strand.

De verkoop van 4 royale herenpanden is in volle gang. Bekijk op de website per woning onder andere de woonoppervlaktes, impressies, plattegronden én de prijsranges.

Start verkoop
De luxe en riante herenpanden zijn 11 juni vanaf 12.00 uur in de verkoop gegaan. U kunt zich inschrijven middels het inschrijfformulier.  Tot donderdag 20 juni 2019 voor 12:00 uur, kunnen de ingevulde inschrijfformulieren bij de makelaar op kantoor worden ingediend. Daarna kan er niet meer worden ingeschreven.

Nog niet in de gelegenheid geweest om de brochure en grote architecttekeningen op te halen? Onze tasjes staan voor je klaar bij JRS makelaars aan de Kruisweg 70.

Lijkt het jou wel wat om vorstelijk te wonen vlakbij het centrum van Haarlem? U treft alle informatie op de website Hof van Vree.nl of neemt u contact op voor meer informatie met JRS makelaars Haarlem via telefoonnummer 023-5319540 of mail naar haarlem@jrsmakelaars.nl.


Residence Vijverpark, Overveen. Alle appartementen verkocht!

In een prachtig gebied te Overveen, tussen de bossen en zandduinen, vindt u binnenkort Résidence Vijverpark. Het gebouw met luxueuze nieuwbouw appartementen is omsloten door een park waar ooit het Marinehospitaal stond.

Résidence Vijverpark bestaat uit 24 appartementen en twee penthouses. Alle appartementen zijn luxueus en hoogwaardig afgewerkt. Alle balkons, buitenruimtes en tuinen zijn gericht op het groen van het Vijverpark.

De privégarage onder het gebouw is alleen toegankelijk voor bewoners, net als de moderne entree en de liften. De appartementen zijn vrij om zelf in te delen: van keuken tot badkamer(s); de binnenhuisarchitecten staan tot uw beschikking.

Doordat het gebouw uit vijf uiteenlopende architectuurstijlen bestaat, is er altijd een appartement dat bij u in de smaak valt. In het voorjaar van 2019 worden alle appartementen en penthouses opgeleverd aan de kopers.


Havendreef, Heemstede

Inmiddels zijn de woningen en appartementen uit de 1e en 2e fase allemaal verkocht.

Volg het bouwproces dan op de Facebookpagina van HHB-groep.

Heemstede is een van de meest geliefde woonplaatsen in Nederland. Prachtige lanen, herkenbare jaren ‘20 en ‘30 architectuur, veel groen, rust en ruimte. Het is niet alleen een heel sfeervolle plaats, het is ook een centrale plek om te wonen. Je zit zo in de stad Haarlem. Je kan vanuit Heemstede op de fiets naar het strand en in 15 minuten fietsen bent u in Haarlem. En Amsterdam en Schiphol zijn makkelijk bereikbaar met de auto of de trein. Havendreef ligt midden in het dorp en is gelegen tussen de Havenstraat, het Heemsteeds Kanaal en de Zandvaart. Hier woon je op loopafstand van de winkelstraat de Binnenweg of pak vanaf hier de fiets naar de winkelstraat Jan van Goyenstraat. Het centrum van Haarlem is overigens ook maar een kwartiertje fietsen.

Lekker de ruimte, midden in Heemstede. De achterdeur uit, de tuin door, komt daar jouw boot te liggen? En dan heerlijk het water op, met de wind door de haren. Een unieke kans op een unieke plek. Met herkenbare bouwstijl naar moderne maatstaven. Lopend naar het centrum en toch ook makkelijk bereikbaar met de auto.

Het project bestaat uit 76 diverse nieuwbouw woningen:

  • 47 grondgebonden traditionele woningen
  • 14 terraswoningen aan het Heemsteedse kanaal
  • 15 appartementen aan de haven

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via Havendreef Heemstede.nl  of neem contact op met JRS makelaars kantoor Heemstede 023 – 529 29 29.

Afspraak of contact

Nieuwsbrief

Neem contact op

Haarlem

T. 023 531 95 40
E. haarlem@jrsmakelaars.nl

Heemstede

T. 023 529 29 29
E. heemstede@jrsmakelaars.nl

Bloemendaal

T. 023 525 90 91
E. bloemendaal@jrsmakelaars.nl