Landgoed Wickevoort. Een plek om thuis te zijn.

Vogelvlucht Landgoed Wickevoort

Mooi en rustiek wonen middenin de Haarlemmermeer? Dat kan. Landgoed Wickevoort in Cruquius biedt daarbij ook nog eens het beste van twee werelden. Je geniet hier in alle rust van de historische en lommerrijke omgeving terwijl het bruisende centrum van Haarlem op de fiets zo te bereiken is.

Een bijzondere plek om te beleven

Wickevoort wordt een uniek nieuw woongebied en wordt ontwikkelt pal naast het beroemde stroomgemaal Cruquius, het Haarlemmermeerse Bos en natuurgebied De Groene Weelde. Hier woont u straks op een natuurlijke plek met een biologische stadsboerderij en prachtige volgroeide bomen. En wel zo bijzonder: samen met andere bewoners geeft u vorm aan uw ideale woonomgeving. Landgoed Wickevoort heeft een eigen parkmanager en samen met deze manager en de andere bewoners van Wickevoort, beheer je de eigen faciliteiten van Landgoed Wickevoort én kan je gezamenlijk bepalen welke voorzieningen er nog meer zouden moeten komen. Met de Wickevoorter app met je snel een afspraak met buren of met een fysiotherapeut bij SEIN.

Woningtype Halfvrijstaande watervilla Egeria (E)

Trotse partner

Projectontwikkelaar AM is samen met SEIN verantwoordelijke voor de ontwikkeling van dit nieuwe en unieke woongebied. JRS Makelaars is trots dat zij de verkooppartner is van AM voor de woningen op dit bijzondere landgoed.

Woningen en verkoop

In Wickevoort komen verschillende soorten woningen. Of u nu graag aan het water woont of liever in een bosrijke omgeving, op een erf of in een prachtig appartementengebouw, wonen in Wickevoort voldoet aan alle wensen. In totaal worden er circa 750 woningen gefaseerd gerealiseerd. Volgens de huidige planning start de verkoop van fase 1 in 2018. De prognose voor de bouwwerkzaamheden is najaar 2018. De verwachting is dat de woningen eerste woningen van fase 1 vanaf 2019 worden opgeleverd.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van dit unieke project? Neem dan contact met ons op voor een goed en vrijblijvend gesprek (023 531 95 40)

Of mail ons op info@jrsmakelaars.nl  Dan zorgen we ervoor dat u wordt aangemeld als belangstellende en alle nieuwsbrieven ontvangt.

Overige projectinformatie: www.wickevoort.nl

Afspraak of contact

Nieuwsbrief

Neem contact op

Haarlem

T. 023 531 95 40
E. haarlem@jrsmakelaars.nl

Heemstede

T. 023 529 29 29
E. heemstede@jrsmakelaars.nl

Bloemendaal

T. 023 525 90 91
E. bloemendaal@jrsmakelaars.nl