4 unieke villa appartementen in Bloemendaal, De Dageraad.

Uw eigen royale en luxe appartement in de luwte van het centrum van Bloemendaal. Alle appartementen zijn vrij in te delen, waardoor u zelf bepaalt hoe u komt te wonen. U woont op deze locatie binnen handbereik van alle dagelijkse voorzieningen en de dorpse gezelligheid, maar geniet ook van de optimale privacy, rust en groen. Hier heeft u de ruimte en mogelijkheden om heerlijk te leven. Het ontwerp van het gebouw is gemaakt door architectenbureau Heiko Hulsker. De vormgeving wordt strak en stijlvol, met een knipoog naar het verleden.  Daarmee is De Dageraad straks een nieuwe parel nabij de dorpskern.

De nieuwe appartementenvilla, waarin 4 appartementen en een penthouse gerealiseerd worden, past naadloos in het straatbeeld. De buitenzijde van het gebouw wordt  witgepleisterd met daarin eigentijdse ranke stalen kozijnen. Het karakteristieke dak heeft een traditionele vorm en zal bedekt worden met donkere pannen. In het souterrain is voor elk appartement een  parkeerplaats gereserveerd. Indien wenselijk kan een tweede parkeerplaats worden aangeboden. Daarnaast zullen in het souterrain ook oplaadpunten voor zowel de elektrische auto als fiets beschikbaar gesteld worden. Om de appartementen zo breed mogelijk te houden, is er voor gekozen om de entree van het gebouw in het souterrain te plaatsen.  U bereikt de gemeenschappelijke en eigentijds vormgegeven hal via een vlakke hellingbaan, die naast de parkeertoegang is gelegen. Het trappenhuis heeft veel glas en oogt mede daardoor extra chique. Uiteraard is het gebouw voorzien van een ruime lift. Aan de achterzijde van het gebouw wordt de mogelijkheid voor een gezamenlijke tuin gecreëerd.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, plattegronden en verkoop brochure kunt u contact opnemen met het JRS team Bloemendaal telefoonnummer 023-5259091