Of het nu een taxatie betreft voor een financieringsaanvraag, (ver)bouwbeslissing, echtscheiding, boedelscheiding, bedrijfsovername of financiële verslaggeving, JRS makelaars kan u hierbij van dienst zijn.

Waardeverklaring

Soms is een uitgebreid taxatierapport niet noodzakelijk en is een verkort taxatierapport voldoende; een waardeverklaring.

Taxatierapport (model NVM)

De meeste financiële instellingen vragen een uitgebreid taxatierapport waarin het getaxeerde object uitgebreid wordt omschreven en door de taxateur wordt onderbouwd. JRS makelaars is bevoegd en gecertificeerd om voor alle financiële instellingen te mogen taxeren.

NWWI Taxatierapport

NWWI staat voor Nederlands Woning Waarde Instituut. Het NWWI valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. JRS makelaars is bevoegd en gecertificeerd om deze uitgebreidere taxaties te mogen verrichten.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij voeren taxaties uit voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers, zoals notariskantoren, accountantskantoren, financiële instellingen en de belastingdienst.

JRS makelaars is bevoegd en gecertificeerd om alle taxaties te mogen verrichten.

De kosten voor het opstellen van een taxatierapport is afhankelijk van het object en de complexiteit. Informeer vrijblijvend naar de kosten van uw taxatierapport en neem vrijblijvend contact op met met één van onze makelaars op het dichtstbijzijnde kantoor.

Neem contact op

Haarlem

T. 023 531 95 40
E. haarlem@jrsmakelaars.nl

Heemstede

T. 023 529 29 29
E. heemstede@jrsmakelaars.nl

Bloemendaal

T. 023 525 90 91
E. bloemendaal@jrsmakelaars.nl