Aankoopmakelaar

Bent u op zoek naar uw droomhuis in Zuid Kennemerland? Dan bent u bij JRS makelaars aan het juiste adres, want een JRS aankoopmakelaar in de arm nemen heeft alleen maar voordelen.

Wat kan JRS makelaars voor u betekenen bij de aankoop?

Wij bieden aankoopbegeleiding op maat aan. Dit betekent dat uw JRS -aankoopmakelaar zich aan uw wensen aanpast. Om u zo goed mogelijk te begeleiden in de zoektocht maken we gebruik van een geavanceerd online zoeksysteem.

Dit system biedt de mogelijkheid online de huizen en buurten te vinden die aansluiten bij uw woonwensen. Niet alleen ontvangt u dagelijks een overzicht van best passende woningen maar u heeft meteen inzicht in de match met de plus- en minpunten. Aan de hand van deze informatie geven wij gericht suggesties en plannen de bezichtigingsafspraken met u in. Met deze werkwijze besparen wij u kostbare tijd en krijgen we een gericht beeld van uw woonwensen waardoor we een snellere aankoop van uw droomhuis kunnen verwezenlijken.

Wat is een aankoopmakelaar?

Een verkopende makelaar treedt op voor de verkopende partij terwijl een aankoop makelaar er voor uw belangen is. Uw JRS aankoopmakelaar treedt in uw belang op en beoordeelt de woning op alle belangrijke punten, zoals bijvoorbeeld: hoe staat de woning er bouwtechnisch voor, zijn er eventuele verbouwingskosten noodzakelijk, welke juridische aspecten moeten bekeken worden en wat is de woning waard. Maar misschien het belangrijkste; uw JRS makelaar zal als professional de onderhandelingen voor u verzorgen. Het onderhandelen en de beste deal voor u regelen is ons vak. Uw JRS aankoopmakelaar verdient zich altijd terug en u heeft meer zekerheid en minder zorgen.

Waarom een aankoopmakelaar?

Uw JRS aankoopmakelaar is bekend met de markt en heeft jarenlange kennis opgebouwd over wijken, huizen en voorzieningen. Als ervaren taxateur kan hij een realistisch beeld schetsen van de woning en weet hij door zijn ervaring als aankoopmakelaar wat de woning waard is. Het is bewezen dat aankooptrajecten waarbij een aankoopmakelaar betrokken is, de deal vaak sneller en beter wordt afgerond. Ook een voordeel is dat JRS makelaars samenwerkt met vele makelaars uit de regio en een groot en betrouwbaar netwerk heeft, waardoor wij sneller kunnen beschikken over het meest recente woningaanbod. Voordat het aanbod op Funda staat weet JRS makelaars wat het aanbod is.

Een vast team

Bij ons heeft u een vaste JRS aankoopmakelaar, ondersteund door een vaste binnendienst medewerker die u en uw dossier goed kent.

Kennismaken met JRS makelaars

Wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van het nieuwe aanbod van JRS makelaars? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde JRS makelaarskantoor voor een vrijblijvende kennismaking.

Bekijk ons huidige aanbod.

Neem contact op

Haarlem

T. 023 531 95 40
E. haarlem@jrsmakelaars.nl

Heemstede

T. 023 529 29 29
E. heemstede@jrsmakelaars.nl

Bloemendaal

T. 023 525 90 91
E. bloemendaal@jrsmakelaars.nl