funda business logo

Of het nu een taxatie betreft voor een financieringsaanvraag, (ver)bouwbeslissing, echtscheiding, boedelscheiding, bedrijfsovername of financiële verslaggeving, JRS bedrijfsmakelaars kan u hierbij van dienst zijn. Wij voeren taxaties uit voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers, notariskantoren, accountantskantoren, financiële instellingen en belastingdienst.

JRS makelaars is bevoegd en gecertificeerd om alle taxatierapporten te mogen verrichten. De kosten voor het opstellen van een taxatierapport is afhankelijk van het object en de complexiteit. Informeer vrijblijvend naar de kosten voor uw taxatierapport.

Waardeverklaring

Soms is een uitgebreid taxatierapport niet noodzakelijk en is een verkort taxatierapport voldoende; een waardeverklaring.

Taxatierapport (model NRVT)

De meeste financiële instellingen vragen een uitgebreid taxatierapport waarin het getaxeerde object uitgebreid wordt omschreven en door de taxateur wordt onderbouwd. JRS makelaars is bevoegd en gecertificeerd om voor alle financiële instellingen te mogen taxeren.

Bedrijfspand taxeren?

Wij staan voor u klaar!

Pieter Jan van der Woude makelaar taxateur RM RT T. 023 - 531 95 40

Afspraak of contact

Nieuwsbrief

Neem contact op

JRS bedrijfsmakelaars

T. 023 528 88 88
E. info@jrsbedrijfsmakelaars.nl