De oorsprong van JRS makelaars gaat terug naar het jaar 1987. Joop Jansen en Hans Rutte besloten een eigen kantoor te starten. ‘Jansen & Rutte Makelaars-Taxateurs OG’ werd een feit. Huisvesting werd gevonden in een karakteristieke villa aan de Van Eedenstraat 9 in hartje Haarlem. Sinds februari 2018 is de vestiging Haarlem te vinden op de Kruisweg 70.

Door professionele, uiterst persoonlijke service te leveren bouwden wij langzamerhand een goede naam en reputatie op in de hele regio Kennemerland. Gecontroleerde groei is nog steeds onze strategie. In 1992 wordt Van Seters Makelaars in Heemstede overgenomen, in 2003 gevolgd door Swen Makelaars in Bloemendaal. De overnames zorgen voor een prominente positie in de regio.

Om de aanwezige expertise binnen JRS makelaars op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed te bundelen werd in 2003 JRS bedrijfsmakelaars opgericht.

Als één slagvaardige organisatie met een strategisch netwerk van kantoren in de regio. Goed voor alle gewenste kennis en ervaring, kwaliteit en continuïteit. Dat maken wij waar door de expertise van ons team van gecertificeerde makelaars en ondersteunende professionals. Uiteraard zijn wij NVM-erkend. Onze passie bestrijkt het gehele scala van onroerend goed. Van woonhuizen en nieuwbouwprojecten tot kantoren en bedrijfsruimten. Van deskundige taxaties en advisering op het gebied van aan- en verkoop tot en met hypotheekbemiddeling. Als relatie van JRS makelaars kunt u steeds vertrouwen op de beste service. Daarvoor blijven wij ons hoogst persoonlijk sterk maken.

Neem contact op

JRS bedrijfsmakelaars

T. 023 528 88 88
E. info@jrsbedrijfsmakelaars.nl