Al enige jaren is JRS makelaars geselecteerd door de gemeente Haarlem als partner de verkoop van een deel van de gemeentelijke vastgoedportefeuille in goede banen te leiden.
De gemeente heeft een omvangrijke vastgoedportefeuille met een zeer divers aanbod van onder andere kantoorgebouwen, woningen, speeltuingebouwen maar ook fietsenstallingen en garageboxen.

In samenwerking met de gemeente en partners is het verkoopplan opgesteld de geselecteerde objecten gefaseerd te verkopen. Deze unieke objecten worden door middel van een openbare verkoop geleidelijk aangeboden op de markt.

Hou de JRS-website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen over de verkoop van deze unieke vastgoedobjecten in Haarlem. Ook is het mogelijk je aan te melden om altijd als eerste op de hoogte gehouden te worden. Geïnteresseerd? Stuur dan je gegevens naar haarlem@jrsmakelaars.nl onder vermelding interesse gemeentelijk vastgoed.

 

 

Update verkoop Egelantier : gemeente niet tot gunning overgegaan.

De verkoop van De Egelantier is door de gemeente tijdelijk stopgezet. Er was veel belangstelling voor het complex aan de Gasthuisvest. Uiteindelijk hebben 9 geselecteerde partijen een bieding gedaan op het gebouw. Tot grote teleurstelling heeft geen van de biedende partijen een zodanig voorstel neergelegd dat er tot gunning overgegaan kon worden. Dit betekent dat de verkoopprocedure voor deze ronde is beëindigd. De betrokken partijen zijn inmiddels geïnformeerd. Naar verwachting wordt de nieuwe verkoopprocedure in de loop van 2018 bekend gemaakt.

Voor meer inhoudelijke informatie kan je terecht bij Patrick Rippens  023-5319540.

Meer weten?

Neem contact op met Patrick Rippens

Patrick Rippens Makelaar ARMT T. 023 - 531 95 40

Neem contact op

JRS Bedrijfsmakelaars

T. 023 528 88 88
E. info@jrsbedrijfsmakelaars.nl